HISS!

Nu får jag väll ta och hissa Kingslands strumpor!

Awesome kvalitet och sjukt snygga!





jag har sånna som är under, fast marinblå.

// Felicia


GÖTEBORG HORSE SHOW

Jaaa, då är göteborghorse show avklarad!
Jag var där torsdagen och söndagen!
hade faktiskt inte biljetter in till scandinavium men Liza hade så ah ;) ;)


Jag har köpt lite olika saker:
Ett marinblått schabrak med röd/vit kant från Hansbo (!?) från......... (?)
Ett brunt schbrak med beige kant från Börjes
Ett brunt schabrak med ljusblå/vit kant från Börjes
Ett bett från Kulla Ridsport (lizas o deras)
En brösta från Kulla Ridsport
Tjocka Kingslandstrumpor från Charlies
En In Flames tröja från nått awesome random ställe


Sen så har jag kollar på masssa annat som jag "tänker" köpa.

IMON KOMMER BILDER PÅ ALLT!

// Felicia

Dag 5- detta finns i min ryktlåda

Jani,
jag har nog det "vanliga" om man kan säga så.
Typ lite vanliga borstar som typ:


min favorit borste :D fungerar perfekt överallt på Zazahr och han riktigt njuter av att bli borstad med den :D


piggborste..... används fördetmesta som vanlig borste nu på vintern när Zazahr har sin vinterpäls då han inte är rakad.


Har den svarta, om nån ville veta, riktigt bra, dock liiite förstår tkr jag då man inte riktigt får grepp om den, nu har ju jag små händer med men ah


alltid bra att ha ;)



Används fördetmesta på sommaren på sår, håller flugorna borta med.



eftersom jag tränar mkt NH med Zazahr och han e lite grinig så får jag muta innan han vill göra som jag.. så hästgodis har jag alltid med mig i fickan och lagret finns i ryktlådan.

Bilder från google.

// Felicia

Ojoj

Herregud, jag har varit suuper oaktiv!
förlåt mig :(

nu kommer det en massa inlägg om hur helgen har varit och dag 5 :D

peace

// FELICIA :D :D

detta visste ni inte?

* jag ställer för höga krav på mig själv och min ridning. har svårt att se det positiva i det hela. allt måste kännas bra. annars blir jag arg, ledsen och besviken på mig själv, vilket kan leda till att jag inte kan kontrollera mina känslor (låter som jag är cp), och låter det gå ut över hästen. alltså, att jag blir sur på den om den inte gör precis som jag ville. har jag tänkt att en galoppfattning ska vara vid B så ska den vara vid B och inte tre steg efter. detta är något som jag försöker träna bort, så att även jag kan nå mina mål.

* är osäker i mig själv och är rädd för att göra fel. eller, jag vill helst göra rätt om man ska säga så. detta leder till att jag blir lätt nervös och gör fel ändå. räcker att jag ska prata inför klassen eller liknande, då blir jag nervös, säger fel, stammar och håller på. värst är det på tävlng, räcker att det är en clearround och jag rider ett program som jag ridit förut. då blir jag supernervös, glömmer av att rida, bara sitter där. händer ibland att jag rider fel för att jag är så nervös, vilket gör mig ännu nervösare, och risken att rida fel en gång till är stor.

* jag har ett riktigt pokerface. folk har svårt att läsa av mig, till och med de närmsta. de kan inte se om jag är arg eller ledsen. kan bli väldigt irriterande ibland.

* jag försover mig ofta till bussen på morgonen. hinner inte äta eller fixa i ordning mig så mycket. (tur att man inte är fjortis och måste ha tjugoelva lager smink och push up).

* jag är väldigt skoltrött, och skiter därför i läxor och allt sånt. betygen sjunker, men ändå orkar jag inte göra något. vet heller inte vad jag vill gå för linje sen när jag börjar gymnasiet, vilket gör det ännu tråkigare. något jag definitivt ska ändra på. bättre att ha bra betyg så man kommer in vart man vill ;)

* på sommaren bor jag nästan på festivaler, och jag älskar det! festivaler är mitt tredje hem (efter hemma och i stallet). festival = frihet.

* jag brukar klassas som emo/punkare. vilket kanske stämmer till en viss del. men jag vet inte, jag kallar det för min egen stil. detta för att jag klär mig i svart, har nitar, svart hår och lyssnar på den musiken jag lyssnar på.

* jag visar vissa känslor väldigt tydligt ibland. har jag ont kan jag bli arg eller t.o.m. gråta (om det gör såpass ont.) är jag arg så är jag verkligen arg, på allt och alla. är jag ledsen så är jag ledsen och lite nere. är jag glad kan jag vara superglad och skratta åt allt. okej, det var ingen bra förklaring, men mina känslor är så övertydliga ibland.

* är någon i min omgivning ledsen och gråter så kan även jag börja gråta. några exempel: när jag hämtade roddy så började anna (hans förra ägare) gråta, av både sorg och glädje, hon visste att han skulle få det bra, men det skulle bli jobbigt att lämna honom efter 9 år tillsammans. då började även jag gråta, av medkänsla och glädje, att hon var ledsen, och att jag fick en perfekt ponny.
ett annat exempel är när malin baryard johnson avtackade h&m tamina i scandinavium häromdagen, hon grät och jag tyckte att allt var så fint så även jag grät. och när angelica augutsson vann sin första(!!!) världscupstart, och grät i segerintervjun grät jag för att allt var så fint.

* jag förlorade min pappa den 10 december 2007, dagen efter min 11-årsdag. och för att ni ska slippa fråga så fick han en mycket kraftig hjärnblödning och hade endast 5% chans att överleva, vilket han inte gjorde.

* jag är allergisk mot damm, pälsdjur, pollen, dun, radiomusik, hiphop, rap och rnb. haha, får seriöst huvudvärk av musikstilarna jag nämnde. är inte särskilt förtjust i schlager eller dansband heller.

* för två år sen skulle jag aldrig kunna tänka mig en så bra kompis som phillähh, skulle heller inte vara den jag var idag. vi är som ying och yang, vi behöver varann. är glad att jag träffade henne.

* när jag köpte roddy kunde jag knappt rida ett lc program med över 55%, och nu kan jag rida lb med över 60%. i höst hoppas jag även kunna rida la:1 godkänt.

* när jag köpte roddy trodde folk att jag köpt en 20åring (okej, han var 17..) och nu, nästan 2 år senare tror folk knappt att han är över 10 år! fina killen <3

* när jag är ledsen vill jag helst vara helt ensam med roddy. helst på en barbackatur i skogen. eller sittandes i hans box när han äter.
// Liza


segt internet, jao

mitt internet är nog det segaste i denna värld. alltså inte blivit ngt inlägg idag. MEEEEEEEEEEEEEEN iaf så red jag roddy idag. hade nya jackan och det turkosa schabraket. han vart superfin i det. han gick rätt bra idag, ställde inte allt för höga krav på varken mig eller honom. inget speciellt så. kommer två eller tre inägg till ikväll om internet tänker sammarbeta med mig
mah löv <3
/LIZAAAA

ey yo peace!

som jag skrev alldeles nyss så blire bra update imon, om jag inte tillfrisknar under natten, och då ska ni få följande serverat:
dagens planer och ridpass, samt en outfitbild
bilder på det jag köpte
bilder från hoppningen i gbg
och självklart dag 5.
men nu ska jag somsagt sova.
godnatt på er era små filbunkar.
vildbackens grågylling, min lilla gosegubbe <3

Dag 4 - Hur mitt hästintresse började

jadu, mamma har alltid haft häst och redan som bebis fick jag skritta på mammas supersnälla shettis rebecka, som förövrigt blev 34 år. den ponnyn var verkligen hur snäll som helst, och även min bror som är 12 år äldre än mig hade henne när han var liten, och innan dess hade ju mamma haft  henne ett tag också, så ja. hon hoppade 110(!!!!!!) när hon var yngre. åter till ämnet, mamma tog med mig till stallet varje dag och jag fick min första alldeles egna ponny som 4åring, men hade ridit på ridskola och haft sköthäst innan dess. sen har det bara rullat på. vet inte hur jag ska få detta intressant, men ja, det är såhär det ligger till :)
bilbao <3
// Liza

@home again.

hemma nu efter 5 superbra dagar i göteborg! åkte tidigt i onsdags morse och kom hem idag vid halv 10 tiden (på kvällen ofc). jag har jobbat, shoppat, kollat shower & hoppningar, ätit på donken & haft allmänt trevligt. har tillochmed hunnit bli sjuk igen, härligt härligt. men iaf.
detta har jag köpt:
ett turkost eskadronschabrak, dressyr - från skara hästsport
ett brunt eskadronschabrak, dressyr - från skara hästsport
ett brunt HV polo schabrak, dressyr - från grand prix
ett swarovskipannband, silvrigt - från *namn* (danskar som ställde ut i montern jämte oss)
en brun HV polo tröja - från grand prix
en turkos mustojacka - från kulla ridsport (våran monter)
ett par beige ridbyxor, pikeur - från kulla ridsport
ett par brunrutiga ridbyxor, pikeur - från kulla ridsport
-
haft det asnice iaf! även om det blev stressigt och jobbigt ibland. i morses t.ex. höll jag på och svimma av stress och sömnbrist och blablabla! men jag överlevde :$. skulle köpa turkosa eskadronlindor idag, men tro fan att de var slutsålda -.-
nu: ladda upp domdär "dagarna" jag missat, sen sova. stannar nog hemma från skolan imon då jag inte alls mår bra nu. så imorgon blire förhoppningsvis bra update och ett litet smakprov av de bilder ja tog i gbg ;)
roddy är den bästa hästen, för mig.

YO YO YO!

hinner med ett snabbisinlägg nu ;)
lördag idag=mycket folk=mycket jobb. ja, vi har arbetat som myror. men har hunnit kolla lite hoppningar oså.
köpt ett HV polo schabrak som matchar min HV polo tröja jag köpte igår.
imorgon ska jag:
jobba
köpa turkosa eskadronlindor
kolla dressyr & hoppning
KANSKE köpa nytt swarovskipannband.
ah, bloggar mer när ja kmr hem istället så ska ni få en bättre update

full rulle!

hihi, full rulle här i göteborg ;D sålt riktigt bra idag :)
sett bl.a. dressyrmupparna, team sl, ponnytvillingarna, norah osv osv osv. å igår åkte jag hiss med peder fredricsson. åkte NÄSTAN hiss med henrik von eckermann oxå, å nå liten arab, hihihi.
-
hittills har ja köpt: 2 eskadronschabrak, 1 mustojacka, 1 hv polo tröja, 2 par pikeur ridbyxor.
ska köpas: silverboots, luddiga dressyrskydd, matchande lindor te schabraken, hjälm & ridstövlar.
-
helt random facts: gått 8 våningar i trapporna då hissarna va överfulla. inget jag gärna gör om,
bilden: Evelina Axells unghäst (7år) Zandigo "Zigge", nej, jag är ingen proffsfotograf, jagf vet

GHS 2011!

är ju och jobbar här i göteborg på horse show. åkte redan klockan 7 i onsdags och packade upp oså. idag har jag jobbat lite med. men det blir ingen tid för att blogga, tyvärr. så ah. får ta igen det när jag kommer hem.
ni hittar mig i kulla ridsports monter (B02:42). ah, poss

Dag 4 - Hur mitt hästintresse började

Det började väl med att jag fick för mig att testa på massor av olika sporter, sedan så fastnade jag väll förridningen, jag har ju alltid gillar hästar.

jag har 4,5 år när jag började rida, och sen har jag hållt på tills nu,
dock hade jag ca ett halvårs uppehåll när jag bröt armen då jag blev avbockad av en häst som hette Ravelli.
Då red jag på annas ridcenter, men när jag började igen, så börja jag på RådaRidKlubb och där är jag kvar idag

Genom åren har jag många gånger funderat på att sluta, men sen så har jag hittat nya roliga saker, och nu när jag ska köpa bilbo kmr det absolut fortstätta, kanske livet ut...?


Typ såhär liten var jag när jag börja rida, eller minde x)

Idag

Idag är jag lite nere, gjort "slut"med en.  har precis pratat med Linn och nu pratar jag med Johan , dom é så bra som orkar med mig.

ska göra dag 4 nu tänkte jag :D

langar en bild på hur Zazahr brukar se ut på hösten/våren.



//Felicia

HISS!




Jag hissar när man har alla saker i samma färg, alltså inte olika nyanser!
plus att denna outfit var sjukt söt

// Felicia :D

welcome to the family

HALLÅ!

Usch vad jag har bloggat dåligt jämfört med Liza,
tyvärr har jag inga bilder alls...... ska sätta mig vid den stationära datorn imon och fixa det.

Min dag i ord:

Började med att jag vakna kvart i sju, gick upp och duscha.
sen började jag 09.40, när jag precis skulle gå över vägen så såg jag Fanny och Linnea, så jag väntade på dom, så vi gick tms sen.

väl framme i skolan började alla lektioner, svenska lunch matte svenska no franska -.-
sen knallade jag hem tms med Fanny, vi snacke lite skor och hur mkt vi vill ha vår!!!!!!!!
Mamma är ju hemma och e sjuk så jag kom hem till ett varm o gött hus, sen färgade jag håret på mamma, blåsvart ;) blev sjukt taggad på att färga mitt med ;P
Nu sitter jag i soffan och ska skriva på mitt svenska arbete..... inte så kul, MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN alla saker i inlägget under ska mamma beställa (A) dock får ja betala (N) inte kul, men  jaja, kmr få de iaf ;)
sen ska  vi boka Metaltown biljett med, när ja får tummen ur **** x)

aja, hoppas ni hare så bra!



ja, jag har extremt kul x) ^^ <3

DropDead wishlist


Brain eater



Mummys vest

Dag 3 - Min största rädsla

Min största rädsla är att Zazahr blir dålig, han är ändå 24 iår och vissa perioder riktigt gaggig.
Och såklart att han ska få problem med bakbenen igen,
ett tag var han så stel så jag fick skritta fram i 45 min, trava i 30 min och sen var han helt slut.

Och min störta rädsla är också att jag ska ramla av och skada mig ordenltigt,
har redan en gång brytit vänsterarmen genom att bli avbockad.
Med skada menar jag något som kan hålla i längre, tex brutet ben, skadad rygg osv



bjuder på en bild från i Januari precis utanför Lizas stall ;)

hey, hey ho, we don't wanna know.

Fråga inte varför jag tog den rubriken xD
Men iallafall, sitter och kollar på Top Model 12 just nu. 
Fick sluta 5 minuter tidigare idag, så vi skulle kunna ta den tidiga bussen hem, HÄRLIGT. Roddy & Bilbo får vila idag, även om jag hade tänkt rida dom. Dels för att jag är trött och det är kallt, och dels för att mamma inte är hemme (=ingen skjuts). Snart kommer Evelina hit så ska vi va en stund, ca 3h närmare bestämt. Och ännu lite senare åker vi till Hagatorpet & årsmötet.
haha, störd är jag. BJUDER! 
uppdaterar sen om hur mötet gick ;)
// Liza

måste även hissa....

.....Back on Tracks knäskydd!
Eftersom att jag har dåliga knän och inte kan gå ibland, så är det oehört skönt att ha dessa knäskydd! De ger stöd, och värmer. Jag har dock blivit dålig på att använda dom helatiden, men det ska jag ändra på. Från och med nu så ska dom sitta på i skolan & i stallet. ¨
bild från google.
//Liza

HISSAR!

jag vill verkligen hissa mylers kombinationsbett!
utan det hade jag inte kunnat rida ut på roddy :o Det är milt till en början, och lyssnar inte hästen så blir det skarpare. Alltså, det är som ett hackamore, fast med ett bett som träder in om hästen inte lyssnar.
Detta bettet har jag när jag rider ut, eller när jag bara flumrider utan krav. Dock har Eva (min tränare) sagt att jag kan ha det ibland när jag rider dressyr då han trivs bra med det och det ger lite variation samt att han går bra på det.
såhär ser det ut.
kan visa bild på hur det ser ut på hästen någon annan gång :)
//Liza

Dag 3 - Min största rädsla

Min största rädsla kan jag på en gång säga är att jag eller någon av mina hästar skulle skada sig allvarligt. T.ex. att jag aldrig mer skulle få rida, eller att min häst skadar sig så att den måste avlivas, eller att den bara dör i hagen eller något. Att min häst skadar sig är något jag verkligen ogillar, börjar nästan alltid gråta om hästen är halt/har ont/har sår. Vet att det låter töntigt, men jag vill att mina hästar ska må bra.
Förutom detta är en stor rädsla hoppning. Detta för att Bilbo vägrade så jag ramlade av & Tubbe hoppade hur stort som helst. Men nu när jag har Roddy och har hoppat lite på honom, så är jag inte alls lika rädd längre, men rädslan sitter kvar. Särskilt på oxrar och höga hinder (över 70). Så nu är jag faktiskt stolt om jag hoppar 50 centimeters oxrar, och lite högre (uppemot 70) räcken.
haha, sommaren 2009, red dressyr, oså tog jag ngt skutt. tur att han e söt XD
-
// Liza

rubriker är överskattade...

vill bara säga att jag förmodligen inte kommer blogga imon.. så förbereder ett par tidsinställda inlägg, så det blir någon update.
först är det skolan, sen hem & byta om, åka till stallet och rida bilbo & roddy och efter det är det årsmöte i hagatorpet. hoppas det går vägen ;) men ja, förbereder somsagt lite tidsinställda inlägg ^^
Jag & Roddy på ärevarvet i Svenljunga (dressyrclearround)
varför han ser sur ut är för att han fick ha rosetterna (en på varje sida) på pannbandet, och de åkte framför ögonen och satt helt cp
// Liza

Smakprov.

Ett litet "smakprov" från dagen. Bilderna är väl inget att skryta om, men det är verkligen supersvårt att fota i ett mörkt ridhus, och det va himla kallt, så orkade inte fixa och trixa med inställningar.
Sitter btw med hårfärg i håret nu ^^ hoppas det blir bra, ni får se imorn kanske.
-
PEACE OUT // Liza

Min önskelista GBG horseshow

Min önskelista är lite blandad, såklart mest WESTERNSAKER!



S
kydd såklart, vet dock inte färg än ;)


Sen Boots i samma märke, ska självfallet ha samma färg på dom som på skydden



ett standard tränings träns, mörkt brunt då.



hitta ingen bra bild på ett tredelat milt stångbett, men det ska iaf bilbo få ;) planering här ja

sen ska jag leta efter lite annat smått och gott som:
Schabrak
Boots till mig ;)
Ridbyxor

sen kommer det ju bli massa annat med.... vet av efarenhet att jag lätt blir kär i ländtäcken/skrittäcken :S

//Felicia

Dag 2 - Min första häst

Min första häst kommer bli Bilbo som liza har skrivit om här under.

Men vi kan snacka om den första häst som jag skötte ist?

Hon hette Salich och var en c ponny som inte var så spec utbildad LC dressyr och LC hopp.
Men efter några år på ridskolan där jag följde hennes utbildning så mycket jag bara kunde (det blev en hel del) så blev hon bara bättre och bättre.

När jag red henne var jag ju bara 7-9 år gammal, minns inte riktigt, då var jag i den åldern då Salich började pröva sina ryttare, så yngre barn var hon super lugn och snäll med.

Jag lärde mig otroligt mycket på henne, jag red välldigt mycket barbacka och jag lärde mig hoppa banor.

Jag minns när jag fick reda på att hon skulle avlivas, jag grät och grät.



//Felicia


Min dag i ord.

Var uppe i Berg och kollade lite på dressyrclearrounden idag. Oså fotade jag lite med. Hjälpte även Vickan lite på framridningen då Costello har en liten tendens till att bli väldigt spänd. Inne på banan blev han dock väldigt spänd, men de skrapade ihop 56% ändå. För Evelina och Zandigo ("Zigge") gick det superbra (såg bra ut iallafall), likaså för Louise och Moretti. Dock var ingen av dom särskilt nöjda, men det såg somsagt väldigt bra ut. Vill ni se bilder från tävlingen idag? :)

Dag 2 - Min första häst

Min första alldeles egna häst var ett minishettissto på.. 4 år kanske. En fuxskäck vid namnet Belinda. Hon var rätt snäll, men kunde vara en liten bitch när hon ville. Henne fick jag när jag var 4 år. Jag minns inte så mkt av henne mer än att hon bockade av mig med jämna mellanrum.

Den första hästen som jag faktiskt minns är ET Bilbo, som jag har kvar än idag. Och honom presenterade jag ju igår, men vi kan göra en lång historia kort. Vi köpte honom hösten 2001, då han var 4 år och jag 5 år, han var mager och snorig och totalt okunnig, men han var hur snäll som helst. Jag brukade springa runt med honom på gårdsplanen och han följde efter mig som en hund. Och inte så långt efter vi köpte honom brukade jag rida på honom och det var nästan en höjdpunkt att få rida på Bilbo, ÄVEN om han knappt var inriden. Han har iallafall gått Msv fälttävlan, Msv hoppning och LC dressyr. Och snart ska Felicia (som driver denna bloggen med mig) köpa honom. Men jag har haft nästan 10 superbra år tillsammans med Bilbo.
//Liza

15 dagar

Dag 1 - Presentera dig själv
Dag 2 - Min första häst
Dag 3 - Min största rädsla
Dag 4 - Hur mitt hästintresse började
Dag 5 - Det här finns i min ryktlåda
Dag 6 - Det här äter min häst varje dag
Dag 7 - Min favoritpryl i stallet
Dag 8 - Min och min hästs vardagsoutfit
Dag 9 - Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - Bilder på stallet
Dag 12 - Något jag saknar
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst
Dag 14 - Varför ridning får dig att må bra
Dag 15 - Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över
-
Jup, den är lite ändrad, men vi båda kommer köra på't :)
Fast eftersom vi presenterade oss igår, så börjar vi båda på Dag 2.

neje

Tjena!
Är lite småsur idag.

Dagen började inatt med att jag och fredrik satt och spela lite Slaget om Midgård (strategi krigsspel) sen gick jag och la mig och såklart glömde jag att ställa klockan.

blev riktigt sur när jag vakna för en stund sen och insåg det.
Skulle ha åkt till stallet idag, men eftersom de är ca -16 så blev det inte så.

Så idag blir det lite plugg (suuuuuuuuperkul!!! verkligen) och antagligen spela lite med Fredrik igen ;P

ANG min presentation så glömde jag en bild på mig:





Jag brukar variera mellan snelugg och raklugg  ;)

scandinavium - önskelistan

woahoow! Scandinavium närmar sig med stora steg. Ska jobba i Kulla Ridsports monter kl. 17-19 alla dagar, kanske lite mer. Åker på onsdagen och kommer hem på måndagen. Men jag ska ju shoppa också! Och här kommer en liten önskelista.
schockemöhle schabrak. 
vet inte färg eller "modell" än, men det får vi se då :)
gelpad till lindor.
verkar himla smidigt och bra ;D
rambo fleecetäcke
snyggt och verkar ha bra passform. roddy har ju bara ett fleecetäcke, så ett nytt bör inhandlas.
JW grimma
okej, jag och grimmor. haha, men den är snygg (a)
-
andra saker är väl:
hoppschabrak
lindor, boots och skydd
hela outfits
öh, något lär ju inhandlas iaf xD

dagens ridpass

kan väl dra till med dagens ridpass, bara för att.
red bara roddy idag, även fast jag tänkte rida bilbo, men vad säger ni? äre inte tanken som räknas? red barbacka, eller ah, okej, på hans täcke, med kombinationsbettet. red inte farligt seriöst, utan lullade mest runt. men han gick riktigt bra ändå.
och så hjälpte jag victoria med programmet som hon ska rida imorgon på costello, LC:2.
tihi, costello är riktigt fin och vickan rider bra, så det kommer gå awesome för dom imon om costello sköter sig exemplariskt ^^ men det gör han nog! :D
imorgon tror jag att jag dressyrar på bilbo och roddy. står det nåt hinder framme så blire ngt skutt med båda ;D

och en diss

vill hissa My Ones hemsida! Så himla rörig och inte så värst snygg. och när man klickar sig in på schabrak så är det allround schabrak och under står det att det är dressyrschabrak. -.-
Men om vi ska se ljuset i mörkret, så har de fina saker, både märken & märkeslöst till ett oftast rätt bra pris! Så det är bara HEMSIDAN som får en fet diss.

en till hiss

vill hissa Veredus skimmelshampoo Blue Snow!
Beskrivning: Extra starkt schampo för skimmlar. Ger pälsen tillbaks sin naturliga färg, glans och lyster. 500 ml.
Kostar 179:- på Cheval Ridsport.
Klicka HÄR för att komma till sidan där du kan beställa det.
Använder det till Roddy när jag duschar honom, och han blir verkligen bländande vit :)
//Liza

En liten hiss

Tänkte ge mig på den första hissen!

och den går till........
Graninges chaps!

jag har haft mina i ca 3-4 år och dom har aldrig gått sönder elr blivit förstörda trots att jag låtit de ligga ute och nästan totalt struntat i dom.

Vet inte riktigt vad dom kostar men jag hittade min konstigt nog på Stadium när det var total utförsälning och klippte dom för ynka 195 kr :O



//felicia

Presentation av Felicia

Hejsan!
Mitt namn är Felicia Knutsson, jag är en tjej på 15 bast från Mölnlycke, en liten "by" utanför göteborg.

Fullständigt namn
: Felicia Inger Marie Elina Knutsson
Född den: 14 December 1996
Längd: ca. 155
Vikt: vettefan tror typ 50?
Bor: Mölnlycke, en håla utanför Göteborg
Musikstil: Rock, metal, scream
Klädstil: mestadels svart vitt, oftast känger/boots och på sommaren converse elr klackskor, rätt klassiskt/hipster/rockigt
Ögonfärg:Blå
Hårfärg: Svart,
Motto: hällre citat: like roses we blossom then die

Jag går på Båtsmansskolan i årskurs 8.



På min fritid brukar jag för det mesta vara i stallet, just nu rider jag lektion varje fredag på Råda Rid Klubb och sköter också en häst som heter Diadem där.



Det andra stallet heter Kullbergsgård/Förlanda ridskola, där har jag "min" häst Zazahr (är medryttare men han är som min, ägaren är dvs aldrig där)
Zazahr är högt utbildad i westerngrenen Reining där han varit med i SM och kommit 4:a.
Idag är han snart 24 år gammal men pigg som en mört, han är ett arabiskt fullblod men en stor stamtavla bak till 1800-talet.
Jag rider honom just nu väldigt lite, dåligt av mig.
Fullständigt namn: Zazahr OX
Ras: Arabiskt Fullblod
Mnhk: 154
Import: Polen
Född: 1987
Kön: Valack












Jag och mina förlädrar Marie och Peter kollar just nu på gård, alltså vi ska flytta. Jag hoppas på bollebygd men det finns så himla mycket att kolla på.
Största anledningerna till att i flyttar är delvis Zazahr men också att vi ska köpa BILBO !




Lizas presentation

Jag är inte särskilt bra på att beskriva mig själv, men here we go!
Jag heter då Liza, är 14 år och kommer från en liten håla utanför Borås. Största delen av min fritid spenderas i stallet, ibland även med kompisar - om jag har lust. Jag tävlar dressyr med min ponny Roddy och klassas alltså som en dressyrtönt. Min familj består av mig, mamma och fyra storebröder, fast det är bara jag och mamma som bor hemma. Som person är jag väldigt knasig, rolig och rätt så positiv. Jag lyssnar nästan alltid på musik i form av rock, metal och growl (och sånt, ni fattar?), och är allergisk mot hiphop, RnB, schlager & radiomusik.
Finns inte mycket mer att skriva tror jag.
Tar en sånhär "mall" med onödig info
Fullständigt namn: Liza Toivanen
Född den: 9 December 1996
Längd: ca. 165
Vikt: ingen aning - skulle inte berättat ändå
Bor: Limmared, en håla utanför Borås
Musikstil: Rock, metal, growl och sånt i den stilen
Klädstil: mkt svart, jeans & tjocktröja samt palestinasjal & converse
Ögonfärg:Blå
Hårfärg: Svart, och regnbågsfärger i lugg&underhår
Motto: ingen aning :o
helknasig bild, ni får nya någon annan gång.
-
Över till Roddy.
Roddy är min D-ponnyvalack (148cm). Han är skimmel och enligt passet utav rasen New Forest. Han är född 1992 (19 år nu) och jag köpte honom den 31 mars 2009, har alltså haft honom i snart 2 hela år! :D Under denna tiden jag haft honom har jag lärt mig så otroligt mycket, både i hoppning & dressyr. I dressyren har jag gått från att vara precis godkänd i LC till att få över 60% i LB - en ganska stor förändring enligt mig. I hoppningen har mitt självförtroende ökat och jag vågar hoppa mer, och jag har hoppat 95cm på Roddy. Men håller mig på lägre höjder, upp till 70cm. Roddy själv har tävlat LA dressyr och LB hoppning med förra ägaren. Enstaka hinder har han hoppat 145cm!!! Han är en otroligt snäll ponny som ställer upp i vått och torrt, och älskar att pussas.
Eh ja, vet inte riktigt vad jag kan skriva mer om honom då han inte kan förklaras med ord rakt av.
Fullständigt namn: Roddy
Ras: enligt pass New Forest
Mnhk: 148,0
Import: Belgien
Född: 1992
Kön: Valack
annonsbilden. rätt gammal om man säger så
en träning i april 2009 tror jag.
dressyrallsvenskan div 3, 2009
vi placerade oss i sista omgången av dressyrallsvenskan div 3, 2009
2:a för gången & 3:a totalt, tack vare min seger i min första LB :D jag & roddy längst åt höger
våren 2010
KM augusti 2010, som jag förövrigt vann (?) detta är precis innan halten i LC:2 ^^
formen kanske man inte kan skryta om riktigt
jag älskar min ponny, och han mig <3
-
Och slutligen vart det dags för Bilbo.
ET Bilbo, min andra D-ponnyvalack. Han är född 1997 (14år) och är en korsningsponny från Holland. Honom köpte vi hösten 2001 som en mager, snorig och helt okunnig 4åring. Han kunde inte hoppa 30 cm utan att göra sönder bommen, han kunde inte gå över bommar (han hoppade över dom) och var inte inriden. Vi köpte honom endast för att han var så snäll, vilket kan vara bra när man har en 5 årig dotter (som i detta fallet var jag) som ska pyssla med hästen. 5 år senare (2006) tävlade han SM i fälttävlan och Msv i hoppning med Angelika och de hoppade ett hinder på 140 cm, samt 110cm i skritt. 2006-2007 fick han kotledsinflammation och spatt - vilket idag är helt utläkt. Hösten 2007 började jag tävla dressyr på honom, vi var med i div 3 två år i rad (07-08) med både bra och dåliga resultat då han oftast vägrade gå förbi domaren. Efter jag fick Roddy har han vilat en hel del, vart igång i perioder och nu håller jag på och rider igång honom igen då Felicia (som jag driver denna blogg med) ska köpa honom :D
Fullständigt namn: ET Bilbo
Ras: korsning
Mnhk: 148,0
Import: Holland
Född: 1997
Kön: Valack
jag och bilbo någon gång 01-02.
jag och bilbo 02-03 ngn gång efter en clearround (lina tävlade)
jag och bilbo sommaren 02. söt jag var som inte vågade hålla honom, så vi satte grimskaftet i staketet jämte xd
angelika & bilbo på fälttävlan hemma (tranemo) 04-06 någon gång
emelie och bilbo på terrängträning i april 2010.
-
NÅGOT NI UNDRAR? fråga på :D
önska inlägg

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0